Over Hensel Interim Management

HIM is een onafhankelijk, zelfstandig organisatieadviesbureau dat opdrachten uitvoert voor bedrijven, instellingen en overheden. Managementervaring doorgeven is een van de kernactiviteiten. Wij streven naar een intensieve interactie tussen praktijkervaring in management en wetenschap. Wij leveren bestuurlijke adviezen en businesscoaching, gericht op het ontwikkelen van organisaties, managers en bestuurders. Managementervaring en persoonlijk inzicht zijn daarbij de belangrijkste kernwaarden.

Bedrijven en overheden hebben behoefte aan klankborden van buiten de eigen organisatie.
Externe bureaus zijn in staat vaak te functioneren als klankbord en in het doorgeven van bestuurservaring, kennis en het plaatsen van de persoonlijke behoeftes in de juiste context.

In Nederland en Belgiƫ is een duidelijk groeiende vraag naar strategische bedrijfsadviezen en de implementaties daarvan. Verder is er een grote vraag naar businesscoaching, een persoonlijke coaching in een zakelijke context
HIM verwacht dat er zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid steeds meer behoefte zal zijn om organisaties effectiever te laten functioneren. De strategische bedrijfsadviezen en businesscoaching zullen op een natuurlijke wijze worden doorontwikkeld.